Jump to content

Photo

Xbox one forums link doesn't work

Xbox PS4 Forum Link Unsolved xbone microsoft nzgamer

  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 PIaystation

PIaystation

    PIaystation

  • NZGamer.com VIP Bronze VIP
     
  • Banned
  • 5 posts
  • Gender:Male
  • Location:New Zealand
  • Steam ID:PIaystation
  • PSN:Viliami_Uchiha
  • Wii:Viliami

Posted 03 December 2013 - 05:42 PM

Clicking on the Xbox one forums page link just either refreshes the page or does nothing.

Is it working for anybody else?

The link I'm talking about is the link from the Xbox menu at the nzgamer home menu and then it says somewhere in the dropdown menu "xbox one forums".


  • 2

#2 Bunnny

Bunnny

    Member Since 23 Nov 2006

  • NZGamer.com VIP 4 Star Gold VIP
     
  • Tester
  • 6139 posts
  • Gender:Male
  • Location:Big little city.
  • Steam ID:BuNNNy_
  • PSN:BuNNNy_
  • Xbox Live:BuNNNy

Posted 04 December 2013 - 10:24 AM

Cheers for this, will post it to the bug thread.

But its intresting that you noticed this in the first place :P


  • 2

#3 Phoenix

Phoenix
  • Gender:Male
  • Location:Wellington
  • PSN:NZPhoenix
  • Xbox Live:NZG

Posted 04 December 2013 - 11:23 AM

Thanks, that's been fixed now!


  • 2

#4 ViliamiT

ViliamiT
  • Banned
  • 1 posts
  • Gender:Male

Posted 04 December 2013 - 05:58 PM

I think its fixed now.


  • 0





Also tagged with one or more of these keywords: Xbox, PS4, Forum, Link, Unsolved, xbone, microsoft, nzgamer

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users