Jump to content

Photo

An Error Has Occurred 8002E501


  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1 chinaman71

chinaman71

    [NZGR] Nomnomnom...

  • NZGamer.com VIP 3 Star Silver VIP
     
  • Members
  • 2648 posts
  • Gender:Male
  • Steam ID:NZRDT1
  • PSN:RDT1
  • Wii:RDTNZL
  • Xbox Live:George Bush Jr

Posted 11 April 2011 - 12:09 PM

Anyone else had this?

I know toddyno7 and I have been.... anyone found a solution if they have?
so freaking annoying ahha

EDIT: found a fix. Play campaign to a checkpoint then back out and it should work

Edited by chinaman71, 11 April 2011 - 12:34 PM.

  • 0

#2 ChinqMiau

ChinqMiau
  • Gender:Male
  • Location:Wellington
  • PSN:ChinqMiau

Posted 11 April 2011 - 01:49 PM

i don't have this problem :P
  • 0

#3 p1nkm15t

p1nkm15t
  • Gender:Male
  • Location:AKL
  • Steam ID:p1nkm15t
  • PSN:p1nkm15t

Posted 11 April 2011 - 05:50 PM

I don't either. But thanks for the fix :thumbsup:
  • 0

#4 Toddyno7

Toddyno7
  • Gender:Male
  • Location:Wellington
  • PSN:Toddyno7

Posted 11 April 2011 - 06:52 PM

Too much. Thanks bro
  • 0

#5 JDogg

JDogg

    [NZGR]

  • NZGamer.com VIP 2 Star Gold VIP
     
  • Members
  • 4868 posts
  • Gender:Male
  • Location:Wellington
  • PSN:JorDogg

Posted 11 April 2011 - 07:20 PM

Crazy, do you have to do that every time? Did both of you guys not do any of the SP mode by any chance?

Edited by JDogg, 11 April 2011 - 07:20 PM.

  • 0

#6 Toddyno7

Toddyno7
  • Gender:Male
  • Location:Wellington
  • PSN:Toddyno7

Posted 11 April 2011 - 08:19 PM

I started playing SP a few days ago. Didn't put 2 and 2 together as I'd just downloaded the add on maps and thought they were the issue.
  • 0

#7 chinaman71

chinaman71

    [NZGR] Nomnomnom...

  • NZGamer.com VIP 3 Star Silver VIP
     
  • Members
  • 2648 posts
  • Gender:Male
  • Steam ID:NZRDT1
  • PSN:RDT1
  • Wii:RDTNZL
  • Xbox Live:George Bush Jr

Posted 12 April 2011 - 02:15 AM

played the campaign through once jst about half way through my elite one.... think it is related to the new DLC saddly its all bundled into jst 'killzone' in game data and i dont wanna have to reinstall 7gb of shite. grrr keeps happening to me haha. also anyone else noticed ges are pretty scares atm? get like one person in a match majority of the time... i blame the damn f'n new map packs better be a patch before thursday!!. may also be that my 24 hr online promo bonus ended sat too...

seems my fix is the official one gurellias circulating now lol. seems to be another one although havnt tried it ill do so in the morn. oh and toddy youve got steel rain dlc ay? and in NZ? cause the mod in kz3 jst needs some info. oh and did u accept a tos in game? cheeers.

Edited by chinaman71, 12 April 2011 - 02:27 AM.

  • 0

#8 Toddyno7

Toddyno7
  • Gender:Male
  • Location:Wellington
  • PSN:Toddyno7

Posted 12 April 2011 - 07:38 AM

oh and toddy youve got steel rain dlc ay? and in NZ? cause the mod in kz3 jst needs some info. oh and did u accept a tos in game? cheeers.


Yeah, downloaded it from PS+ on Saturday. I'm in NZ.

What's a TOS?
  • 0

#9 chinaman71

chinaman71

    [NZGR] Nomnomnom...

  • NZGamer.com VIP 3 Star Silver VIP
     
  • Members
  • 2648 posts
  • Gender:Male
  • Steam ID:NZRDT1
  • PSN:RDT1
  • Wii:RDTNZL
  • Xbox Live:George Bush Jr

Posted 12 April 2011 - 11:53 AM


oh and toddy youve got steel rain dlc ay? and in NZ? cause the mod in kz3 jst needs some info. oh and did u accept a tos in game? cheeers.


Yeah, downloaded it from PS+ on Saturday. I'm in NZ.

What's a TOS?

Terms of Service. Sorry for the acronym lol. and sweet same here.
  • 0

#10 p1nkm15t

p1nkm15t
  • Gender:Male
  • Location:AKL
  • Steam ID:p1nkm15t
  • PSN:p1nkm15t

Posted 12 April 2011 - 12:36 PM

New maps are pretty cool.

I might look at doing a run through on Stahl Arms in a custom game at some stage, if there's a few of us on.
Got driving the custom games pretty sorted as well :)
Went through it with Saints221. Some interesting little areas.

I've not had any error messages related to the DLC, but games are hard to find. Most of the time I'm getting put in overseas matches. Which is good sometimes, so long as you can get the lag on your side :D
  • 0

#11 Toddyno7

Toddyno7
  • Gender:Male
  • Location:Wellington
  • PSN:Toddyno7

Posted 12 April 2011 - 12:44 PM

True. I accepted TOS after clicking MP. I've had to do it the last two times I've played MP.
  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users